Lure coursing!

27 Maj

Vilka helt fantastiska hundar vi har – de har gått toppenbra på utställning, fungerar fint på lydnadsträning, har provkört agility med stor entusiasm och är bara helt ljuvliga prinsessor att ha med sig överallt! Vi kunde inte ha fått bättre hundar!

Nu har vi även hunnit prova på vår allra första lure coursingträning och hundarna bara fortsätter att imponera! Sirap, Lexi och Alice visste på en gång vad de skulle göra och bokstavligen flög fram över gräset. Lilla Sirap försvann dock nästan i gräset och under en raksträcka hann hon slå en volt, men var snabbt uppe igen för att hitta trasan :). Efter att de hade kört ett lopp stod Alice på bakbenen i kopplet och bara tjöt rätt ut när de andra hundarna sprang efter trasan!

– Sol, grönt gräs, hundar och massa trevligt folk –

– Alice i full fart –

– Sirap jagar allt vad hon kan –

Annonser

2 svar to “Lure coursing!”

  1. Marlén 27 maj, 2011 den 16:28 #

    Härligt att läsa allt ni gör med era Italienare! Har själv 2 skogsvillar hemma, Kid & Zack (Skogsville´s So Lonely I Could Cry & Skogsville´s Final Countdown). Vet inte om jag kom ihåg fel men skulle inte ni ner till Tånga Hed? I så fall syns vi där, om inte så får ni ha det kanon norr över!

  2. Sandra 27 maj, 2011 den 18:02 #

    Tack så mycket! Vi har bokat tågbiljetter och boende på Tånga Hed i år, det ska bli jättetrevligt att få träffas – både att se hundarna och prata hund med människorna :). Vi längtar som bara den!

    Är det någon gren som du har fastnat speciellt för med dina hundar? Det är bara så otroligt mycket som man vill prova på – tur att vi ännu har unga hundar och förhoppningsvis många år kvar att tillbringa med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: