Piteå SKK Nat 21 maj

26 Maj

I helgen var det utställning i Piteå, för att hinna till tävlingarna i god tid åkte jag från Tavelsjö redan 6:45, jäklar, hade inte hunnit långt innan jag insåg att jag glömt kameran… bara att vända och börja om!

Efter att vi anslutit oss till Sandra och Alice i Skravelsjö var det sedan raka spåret till Piteå som gällde.  Resan gick bra, Sandra verkade ha raketbränsle i tanken så vi kom fram till Piteå i god tid. Men under resans gång såg vi att temperaturen sakta smög sig nedåt och väl framme låg temperaturen på 8-9 grader, hurv!!! Tur att jag laddat med långkalsonger och ulltröja 😛

Dagen blev en aning hektisk för Sandra då hon sprang fram och tillbaka mellan ring 7 och 12, hon skulle nämligen även visa Lexi, sin systers Whippet. Det gick strålande för Lexi  (Carry On The Girl Is Mine), hon blev fjärde bästa tik med excellent som bedömning.

– Sandra visar Lexi i Piteå 21 maj 2011 –

Trots den låga temperaturen flöt allt på riktigt bra, sol och moln avlöste varandra och det kändes riktigt behagligt. Gissa vad som hände då?!? Jo, ett par minuter innan Italienska Vinthundarna skulle starta började det regna! Vi försökte värma upp genom att springa med hundarna allt för att de skulle hålla värmen, men det gick inget vidare för Sirap, hon ville inget hellre än att gömma sig under sin filt, hon kröp ihop till en liten boll och huttrade av köld. Alice tycktes klara kylan och regnet bättre och var inte alls lika påverkad som tur var. Hur gick det då?

Sirap (Skogsville’s I Will Always Love You) fick nöja sig med VG, vad som kändes skönt var att domaren tog sig tid att förklara och att han sa att bedömningen kunde vara missvisande då hon ”var en nedregnad hund” som han uttryckte det.

Alice (Skogsville’s I Put A Spell On You) kämpade på i ovädret och fick excellent, CK och reservcertet!!! Snacka om att vi är imponerade!

Pga det intensiva regnet när IG visades så blev det inte ett enda kort… trots att jag vände och körde hem för kameran MÅSTE man ju ha med sig!!! Som tur var blev det ett kort på Lexi ^^.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: